İş Hukukunda Güncel Gelişmeler ve Arabuluculuk Uygulaması Konulu Panel

Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ‘’İş Hukuku’nda Güncel Gelişmeler ve Arabuluculuk Uygulaması’’ Paneli, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nusret Bedük, Hakim Ali Gedik ve Avukat Orhan Rüzgar’ın katılımları ile gerçekleşmiştir.

Yalova Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Güloğlu’nun oturum başkanlığı eşliğinde yürütülen "İş Hukuku’nda Güncel Gelişmeler ve Arabuluculuk Uygulaması Paneli"nde, Doç. Dr. Mehmet Nusret Bedük; İş Hukuku’nda Arabuluculuğun Yeri ve Önemi, Hakim Ali Gedik; Türkiye'de İş Mahkemeleri’nde Arabuluculuk Uygulaması ve Avukat Orhan Rüzgar ise İş Davaları’nda Arabuluculuk Süreci konularında sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.