YÜGİM 2024 YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

21.05.2024 12:30 YALOVA ÜNİVERSİTESİ, İİBF, YÜGİM Müdürü Prof.Dr.H.Yunus TAŞ'ın Çalışma Odası Etkinlik

Yalova Üniversitesi Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜGİM) olarak Yıllık olağan toplantısı, 21.05.2024 tarihi saat 12:30'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde YÜGİM Müdürü Prof.Dr.H.Yunus TAŞ'ın çalışma ofisinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya YÜGİM YÖNETİM KURULU ÜYELERİ; Prof.Dr.H.Yunus TAŞ, Prof.Dr.Fikret YÜKSEL, Prof.Dr.Selami ÖZCAN, Prof.Dr.İkram DAŞTAN, Dr.Öğr.Üyesi Mahmut KÜÇÜKOĞLU, Öğr.Gör.Cihat ÇETİN hazır bulundular. 2023, 2024 ve 2025 yılında Yalova Üniversitesi Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulunulmuş, planlanan faaliyetler hakkında istişarelerde bulunulmuştur.