Girişimde Başarılı Olmanın 8 Adımı

29.03.2021 14:00 Online Konferans

YÜBİTAM (Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi) ile YÜGİM (Yalova Üniversitesi, Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından düzenlenen “Girişimde Başarılı Olmanın 8 Adımı” konulu video konferansı ZOOM programı üzerinden online olarak 29.03.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

“Key Of Change” Danışmanlık ve Eğitim firmasının kurucusu Sayın Murat ÖZANLAR’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, YÜBİTAM Müdürü Doç.Dr.Demet AYDINOĞLU ile YÜGİM Müdürü Prof.Dr.Haci Yunus TAŞ’ın açılış konuşmaları ile başlamıştır. Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Rahmi KARAKUŞ’un konuşmaları ile devam etmiştir.

Murat ÖZANLAR, “Girişimde Başarılı Olmanın 8 Adımı” konulu video konferans konuşmasını sunum ve güncel örneklerle gerçekleştirmiştir. Akademisyen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik soru-cevap kısmından sonra sona ermiştir.