Maden Girişimciliği

16.12.2021 13:00 İİBF Konferans Salonu Konferans

YÜGİM tarafından düzenlenen “Maden Girişimciliği” üzerine düzenlenen konferansta konuşmacı olarak Madencilik Sektöründen “OKAYTAŞ Madencilik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.” firması girişimcisi KAZIM DEMİRTAŞ’ın yer aldığı konferans Yalova Üniversitesi, İİBF Konferans Salonunda 16.12.2021 tarihinde saat:13:00’da gerçekleştirilmiştir.

Konferans Etkinliği, YÜGİM Müdürü Prof. Dr. Haci Yunus TAŞ’ın açılış konuşmaları ile başlamıştır. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fikret YÜKSEL’in konuşmaları ile devam etmiştir. Madencilik Sektöründen “OKAYTAŞ Madencilik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.” firması girişimcisi Kazım DEMİRTAŞ, Girişimcilik yolculuğunu ve bu süreçte kazınımlarını aktarmıştır.  Girişimciliğe nasıl başladığını ve şuan Türkiye’de ve Dünya’da hangi konumda olduklarını, vizyon ve misyonlarını ifade etmiştir. Özellikle dürüstlük ve kaliteden asla ödün vermediklerini, çalışma arkadaşlarına çok güvendiğini vurgulamıştır. Katılımcıların sorularına da içtenlikle yanıt veren “OKAYTAŞ Madencilik Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Tic.Ltd Şti” firması girişimcisi KAZIM DEMİRTAŞ, öğrencilere okul sonrası iş kaygısı ve korkularıyla mücadelede kendilerine güvenmeleri birçok iş başvurusu yapmalarını, bol bol kitap okuyarak ve yabancı dil öğrenerek kendilerini geliştirmelerini tavsiye etmiştir.