Tekno Girişim ve Endüstri 4.0

22.03.2021 13:00 Online Konferans

YÜGİM (Yalova Üniversitesi, Girişimcilik ve İşletmecilik Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından düzenlenen “Tekno Girişim ve Endüstri 4.0” konulu video konferansı ZOOM programı üzerinden online olarak 22.03.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve ARVASİS BİLİŞİM VE DANIŞMANLIK A.Ş. ‘DE yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Orhan TORKUL’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, YÜGİM Müdürü Prof.Dr.Haci Yunus TAŞ’ın açılış konuşmaları ile başlamıştır. Rektörümüz Prof.Dr.Suat CEBECİ’nin konuşmaları ile devam etmiştir.

Prof.Dr.Orhan TORKUL, “TEKNO GİRİŞİM ve Endüstri 4,0” konulu video konferans konuşmasını sunum ve güncel örneklerle gerçekleştirmiştir. Akademisyen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik soru-cevap kısmından sonra sona ermiştir.